Equips Ultra Trail de Falcons

Falcons SBD Ultra Trail

  

Salutacions de nou, familiars, amics i companys tots!


Desprès d'una setmana per haber paït la ressaca de tantes emocions, dir-vos que:


Ho hem aconseguit. Es a dir: ja hem acomplert TOTS ELS OBJECTIUS!!!


El primer objectiu, el dur, que es formar un equip i tots els preparatius. Durant aquesta fase van haber dos canvis de components: per una part el company Isra, de l'equip de recolzament, al qui li fèia molta il.lusió caminar i finalment va trobar un equip per fer-ho, sent sustituit pel Toni. Per una altra banda el Jordi va causar baixa per motius de salut durant l'última setmana, però també es va poder solventar amb la incorporació de la Natalia.

Reunions, entrenaments, sortejos de pernils, vendes de samarretes (amb l'inestimable ajuda de l'equip Buhoro Buhoro), preparació del material obligatori que ens fèien portar i el que habia de portar l'equip de recolzament.


El segón objectiu, que va ser el de arribar a recaptar el mínim de 1.500 euros que ens semblava tant difícil i que, gràcies a la vostra desinteresada col.laboració hem lograt. A dia d'avui portem recaptats 1.605,- euros!


I finalment l'últim objectiu també el vàrem acomplir: 112 km. amb quasibé 4.000 metres de desnivell acumulat de pujada, més alguna pluja torrencial de matinada, i algún que altre defalliment superat per la il.lusió d'arribar a meta. 23 hores, 36 minuts i 33 segons per finalitzar a Monistrol de Montserrat: Diploma i medalles amb una rebuda dels companys i les fotografies de rigor.


L'ajut dels companys de recolzament, en Toni i el Xavi, va ser de lo milloret: només calia demanar i els nostres desitjos es fèien realitat, i només amb la seva presència i ànims en teniem prou per a seguir endavant. Moltes gràcies companys!


Només donar-vos moltes gràcies i que aquest granet d'arena que tots hem aportat sigui d'ajut per la gent que més ho necessita, ja que es això del que es tractava: a dia d'avui Intermon Oxfam porta recaptats amb l'ajut de tots el equips uns 430 mil euros.


Una abraçada molt forta i a reveure!


Mercè

 

Ni cal dir que l'emoció ens dura fins i tot aquests dies posteriors, on rememorem constantment tots els moments passats.


Som uns companys del Club Falcons de Sabadell.
La Mercè Ribes, el Joan Buisan, el Jordi Bellart i el Jesús Agudo com a caminants, i l'Israel Reyes i el Xavi Rubio
com a equip de suport.

Ens hem inscrit a la marxa Intermon Oxfam Trailwalker, una caminada de 100 km per aconseguir fons per a la construcció de pous d'aigua a Etiòpia, que millorin molt les condicions de vida de moltes persones.

Ens il·lusiona molt el repte, tant d'aconseguir acabar junts la caminada com d'aconseguir la vostra col·laboració per una causa justa i solidària.

Enllaç a la pàgina de Intermón Oxfam trailwalker

http://trailwalker.intermonoxfam.org/es/equipos/ficha/falcons-sbd-ultratrail

 

Prentació equip Ultra Trail Prentació equip Ultra Trail


8Kames

8Kames

Podeu veure la resta de fotos AQUI

Els  propers dies 7 i 8 de Maig, es farà la Trailwalker Intermón Oxfam 2011. Aquest any ha tocat que es faci també a Espanya, i concretament s’ha triat una zona molt propera a nosaltres. És la  Ruta adaptada de "els 3 Monts", entre el Montseny, la Mola i Montserrat.

S’han de fer 100 km, en menys de 36 hores i en equips de 6 persones (4 que caminen i 2 de suport).
Bé doncs, nosaltres ja hem format un equip de 6 persones que som, Xavi Nadal, Pere Sampol, Lluís Sans, Carles Mompel i les 4 mans del suport, Concepció Arxé  i Marta Farrà). Els membres de l’equip han de començar junts, mantenir-se junts i acabar junts.  L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius per a Intermón Oxfam. Cada aportació millora moltes vides; per exemple, podem evitar que moltes dones de l’Àfrica, hagin de caminar més de 6 hores diàries per anar a buscar aigua potable i d’aquesta manera es puguin fer pous al costat de les seves llars......

Però et necessitem a tu !  per tal de poder participar en aquest repte, hem d’aconseguir reunir un mínim de 1500 euros per equip, diners que van a parar directament al compte d’INTERMON OXFAM.  No cal que feu grans aportacions de diners, mica en mica anirem omplint la pica.

El nostre Equip es diu 8Kames i el podeu visitar aquí i fent un click a “Dóna al teu equip” podràs col·laborar en la nostra causa (i la teva... si tu vols...) ingressant la teva petita aportació:

Buhoro buhoro!

En Kinyarwanda, la llengua de Rwanda, vol dir "a poc a poc".

Caminarem sense córrer, caminarem a poc a poc, per arribar tan lluny com poguem.

Amb l'esperança que cada passa que fem, cada euro que recollim, ajudi a que una dona o un nen a l'Àfrica tinguin l'aigua una passa més a prop.

Els familiars, amics, companys i coneguts de l'equip Buhoro buhoro heu aportat més de 3.000 euros en donacions, totes generoses i sovint anònimes. 
Moltes gràcies a totes i tots.

Nosaltres portem 832Km preparant-nos a peu i 356 en bici. 
El matí del 7 de maig, apunt per començar la Intermón Oxfam TrailWalker, haurem entrenat uns 1.000Km cadascú.
Aquell dia tindrem quasi 238 anys, tot i que ara en tenim 236 i vàrem constituir l'equip amb només 234 anys!

Ara hem de seguir treballant, volem obtenir diners per construir un segon pou, que les nenes i els nens i les seves mares no hagin de caminar tant per arribar a l'aigua potable. Un sol euro ja és un pas que apropa l'aigua als que més la necessiten, cada aportació compta. 
Nosaltres caminarem junts 30Km els caps de setmana i entrenarem tots i cada un dels 90 dies que falten per a la cursa. 
Per cada euro de donació et dedicarem 1.200 passes d'entrenament. 
I els beneficiaris d'aquesta cursa solidària t'enviaran un milió de gràcies!

Moltíssimes gràcies per la vostra ajuda!

http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/buhoro-buhoro

 

Buhoro-buhoro