ESPLAI DE LA FALCONERA
25 d'abril de 2015
Esplai

 

Bona tarda,

informem que aquest dissabte és molt important que TOTS ELS NENS I NENES que actuïn a l'obra de teatre de Diumenge vinguin al casal.

La setmana passada ens vam trobar amb molts nens que no van venir i no vam poder assajar l'obra com volíem.

 

Cada nen/a té un paper amb el vestuari que ha de portar.

Que el portin el dissabte, així mirarem si falta alguna cosa i ja el deixarem a Falcons per possibles imprevistos el diumenge.

 

Aprofitem per dir també que no volem que us gasteu res de diners amb les disfresses dels nens, hem intentat triar un vestuari assequible a totes les casses així que no compreu res, ja que no val la pena.

si teniu alguna cosa que pugem utilitzar pel drac o escuts, espasses, coses de cavaller per Sant Jordi, algun animalet de peluix gran que utilitzarem també a l'obra... tot serà benvingut i ens ajudarà a que l'obra quedi ben divertida.

 

ens veiem el dissabte carregats d'energia ja que toca assajar molt!!!

 

Les monitores!


 

Dissabte 13 de Desembre de 2014
Esplai
 

Aquest dissabte farem una sortida en horari de matí (10:00h a 13:00h), anirem a fer una gimcana nadalenca pel centre de Sabadell i la fira de Santa Llúcia, amb un objectiu molt benèfic! Vine amb nosaltres a descobrir-ho! 

IMPORTANT: QUEDEM DIRECTAMENT DAVANT L'AJUNTAMENT (plaça Dtor Robert). Tant la deixada com la recollida serà al mateix punt, així que no anem a la masia!

Com sempre, demanem que confirmeu l'assistència de l'activitat per tal de fer-ne una millor preparació.

Després d'aquest dissabte, l'esplai farem 2 activitats més de Nadal: Dissabte 20 de desembre farem el taller de pessebres com l'any passat i dissabte 27 de desembre participarem a la rua de l'Embaixador pel barri! Us avisarem amb antelació del funcionament de cada activitat. Entre mig,  el dia 25 a la tarda,  podeu venir a la Masia a fer cagar el tió.

Per altra banda, us recordem a tots els qui estigueu interessats que s'oferirà, durant les vacances de Nadal i mentre no hi ha esplai, un casal de Nadal els dies indicats en el cartell promocional que us presentem. 


 

Dissabtes 13 i 20 de Desembre de 2014
CRONOGRAMA D’ESPLAI DE DESEMBRE

Benvolguts pares i mares,

El proper mes de desembre l’esplai ha programat dos dissabtes d’activitats, ja que el dissabte dia 6 és festiu, així que cal tenir-ho en compte!

Desembre

13

SORTIDA (matí de 10h a 13h)

20

Taller de pessebres (tarda de 17h a 19:30h)

Dissabte 13 de desembre: Farem una sortida en horari de matí (10:00h a 13:00h), anirem a fer una gimcana nadalenca pel centre de Sabadell, amb un objectiu molt benèfic! Vine amb nosaltres a descobrir-ho! Tant la sortida com la tornada serà des de la masia.

Dissabte 20 de desembre: Tancarem el primer trimestre del 2014 fent el nostre propi pessebre a la Falconera. Veient l’èxit que va tenir el curs passat, aquest any repetim, d’aquesta manera els nens i nenes de l’esplai aprenen i participen en una de les tradicions nadalenques més estimades i conservades per la nostra entitat. Una setmana abans cada nen/a li tocarà fer una figureta del pessebre a casa seva, amb plastilina o fang. Quan ens tornem a trobar reunirem totes les figuretes i muntarem el pessebre a la Falconera.

Recordeu-vos de confirmar l’assistència a través del nostre correu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. per a fer una millor preparació de les activitats. Totes les activitats són gratuïtes pels socis.

Moltes gràcies,

Esplai Falcons 


 

Dissabte dia 29 de Novembre de 2014
Esplai

Aquest proper dissabte a l'esplai oferirem una gimcana per la masia i per algunes places del barri. L'activitat es farà per la tarda i en horari habitual (17:00h - 19:30h).

Només cal portar el berenar i moltes ganes de passar-ho bé!

Com sempre, agraïm que ens confirmeu l'assistència abans de dissabte per a poder fer una millor preparació de l'activitat.

PD: En cas de pluja farem jocs a la Falconera.


 

Dissabte 22 de Novembre de 2014
Activitat Esplai
 

Benvolguts pares i mares, 

 

Aquest dissabte l'esplai volem celebrar el DUDI (Dia Universal dels Drets dels Infants) i ho farem reivindicant i jugant pels carrers i les places de la nostra ciutat, juntament amb 10 esplais més de Sabadell.

  

Aquesta jornada l'hem organitzat a través del MEV (Moviment d'esplais del Vallès), entitat amb la que cooperem des d'aquest curs.

 

El dret destacat d'aquest any serà el: Dret a escoltar i ser escoltat.

 

La jornada es desenvoluparà de la següent manera:

 

16:00h- Trobada al mercat central, a la porta de davant de l'Industrial (no anem a la masia). 

16:15- Ens dividirem en dues colles: petits (P4, P5 i 1er) i grans (2n, 3er, 4t i 5è). Els petits aniran a la plaça Marcet i els grans es quedaran al mercat. Hi haurà jocs organitzats pels esplais participants relacionats amb els drets dels infants.

 

18:15- Acabaran els jocs i els grans faran una rua fins la plaça Marcet. (Hem aconseguit que la policia ens talli els carrers).

 

18:30- Arriba la rua, es reuneixen els nens i nenes de totes les edats i es llegirà un manifest a favor del DUDI. Un cop acabat berenarem tots junts galetes amb xocolata (L'esplai es fa càrrec del berenar, no cal portar-ne).

 

19:00- Recollida dels nens i nenes a la plaça Marcet. Ens podreu localitzar gràcies a una pancarta gran on hi posarà: "Esplai Falcons".

 

RECOMANACIONS:

Porteu la samarreta del Casal d'Estiu verda, els que la tingueu, i sigueu puntuals! Confirmeu l'assistència de la jornada contestant aquest correu!

 

Moltes gràcies i fins dissabte a les 16:00h al mercat central!

 

Esplai Falcons