CASAL D'ESTIU

Estiu 2018
Novetats Casal d'estiu

 

  El divendres 20 d’Abril a les 20.00 h, realitzarem a la masia una REUNIÓ INFORMATIVA adreçada principalment a les noves famílies que encara no ens conegueu i esteu interessades en portar als vostres fills al nostre Casal d’Estiu.

Parlarem del funcionament general del nostre Casal, les activitats que realitzaran, els horaris i demés coses que us interessi saber.

         Us hi esperem!


Us podeu baixar el full d'inscripció en PDF i portar-ho emplenat amb tota la documentació sol·licitada quan vingueu a fer la inscripció a la secretaria de l'entitat els dilluns, dimecres i divendres de 17.30 h a 20.30 h.

 

 

 

Estiu 2018
Carta als pares del Casal d'estiu
 
Hola pares, 

Un any més, a Falcons estem preparant el Casal d’Estiu amb molta il·lusió i amb moltes activitats noves, adreçades a nens i nenes amb edats entre els 3 i els 13 anys, la durada serà del 25 de juny al 3 d’agost , funcionarà matí i tarda de 09:00 a 13:00 i de 15:00 a 17:30, comptarà amb el servei de menjador, i servei d’acollida de 7:45 a 9:00h i de ludoteca de 17:30 a 18:30h.

Les activitats per als més petits seran, entre d’altres, la narració de contes, jocs, gimcanes,  tallers de plàstica, esports, jocs d’aigua,... Per als més grans hi hauran danses, teatre, tallers, esports, piscina, la tradicional bicicletada, i bivac. Els grups de nens i nenes més grans faran una o dues sortides d’un dia complet per setmana i els més valents podran gaudir d’una setmana de colònies!

                  L’experiència positiva dels darrers anys ens fa preveure una forta demanda de places, per això volem donar prioritat als nens/es que han participat en les nostres activitats i són socis de l’entitat, pels quals obrirem les pre-inscripcions el 16 d’abril. La resta de les pre-inscripcions seran a partir del 30 d’abril. Us preguem fer la pre-inscripció tant aviat com us sigui possible, ja que això ens permet preparar més acuradament les activitats del casal.

                  Com ja vam fer l’any passat, organitzarem una REUNIÓ INFORMATIVA el divendres 20 d’abril a les 20.00 hores, on explicarem el funcionament general del Casal i donarem la informació necessària adreçada principalment a les noves famílies que encara no ens conegueu i esteu interessades en portar als vostres fills al nostre Casal d’Estiu.

Per poder fer la inscripció,  cal portar una una fotocòpia  de la targeta d’afiliació a la Seguretat Social del nen/a (encara que es tingui una mútua privada) i fotocòpia del carnet de vacunacions, ensenyar el DNI del pare, mare o tutor que signi l’autorització i fer efectiu el pagament de 50€ a compte (SENSE AQUESTA INFORMACIÓ NO DONAREM D’ALTA AL NEN/A); aquesta bestreta es multiplicarà per germà. En cas de baixa, heu d’avisar el més aviat possible ja que desprès del diumenge 10 de Juny, no es retornaran els diners de la reserva. Els que estiguin interessats en participar a les Colònies, haureu d’omplir la inscripció corresponent i donar una reserva de 30 € per tal de guardar la plaça. Aquests diners no seran retornables a no ser que aviseu abans del 10 de Juny.

Si esteu interessats, podeu acollir-vos a qualsevol de les possibilitats que contempla el centre: 6 setmanes completes, 4 setmanes, només alguna d’aquestes setmanes, matins, tardes...

La reunió corresponent a la PRESENTACIÓ DEL CASAL es donarà el diumenge 10 de Juny a les 11.00 h on es farà la presentació de l’eix del casal i de totes activitats, i on es donarà la programació de les activitats en funció de l’edat del nen/a.

Pre-inscripcions a secretaria de l’entitat els Dilluns, Dimecres i Divendres de 17:30 a 20.30h.

SOCIS :         a partir del 16 d’abril    (porteu el carnet de soci d’aquest any)

NO SOCIS :   a partir del 30 d’abril

                 

Esperant veure el vostre fill/a entre nosaltres, rebeu una cordial salutació.

CLUB FALCONS SABADELL